Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto (uuden opsin mukainen)

Kokki
Kokin koulutusohjelma

Työtehtävät: ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, suurkeittiöissä, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä:
  • tavaran vastaanotto ja varastointi
  • ruoanvalmistus, esillelaitto ja tarjoilu
  • keittiön puhtaanapito ja astiahuolto
  • ruokalistojen, aterioiden ja annosten suunnittelu

Tarjoilija
Asiakaspalvelun koulutusohjelma

Työtehtävät: ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, suurkeittiöissä, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä:
  • ruokien ja juomien myynti
  • kahvi- ja lounastarjoilu
  • tilaus-, edustus- ja juhlatarjoilu
  • A'la Carte -tarjoilu
  • juomatarjoilu
  • asiakastiloista huolehtiminen
  • ruoanvalmistus